Itsensä Puhdistamista

itsensä puhdistusOlen jo pidemmän aikaa halunnut puhdistautua kaikesta. Oli puhdistautumisessa kyse suolesta, ajatuksista tai menneestä. Suosittelen puhdistautumista kaikille ihmisille. Ihminen usein omistaa liikaa, kuluttaa liikaa ja jopa syö liikaa.

”Jos jakaisimme kaiken rikkauden, olisimme rikkaita ja onnellisia yhdessä.”

Havahduin, että tarvitsen puhdistautumista, koska en enää tykännyt vanhoista vaatteistani. Kotona myös moni asia tuntui kaoottiselta. Keräsin kaiken ylimääräisen pois. Vanha tavara tai vaate muistutti liikaa jotain entistä, mitä en enää ollut. Mielessäni oli myös ne ihmiset kenellä ei vain ole mitään, mutta sitten meillä monilla on taas liikaa. Yleensä vielä ylikuormitamme itseämme tavaralla ja asioilla, millä ei ole loppujen lopuksi mitään arvoa. Haemme rakkautta, kiintymystä tai hyväksyntää väärillä tavoilla. Usein myös hukumme tavaran paljouteen ja unohdamme arvostaa sitä. Ihminen on todella outo luomus. Me kyllä löytäisimme tavan olla rikkaita ja onnellisia yhdessä, jos oppisimme vain jakamaan.  Milloin ihminen tajuaa tämän ja tekee sen eteen jotain?

En koe olevani enää tyttö..

Jos haluat puhdistautua:

-Juo kamomillateetä ja rentoudu!

Kamomillatee on hyväksi mielelle ja suolelle. Sitä on käytetty myös suolistotautien hoitoon.

-Kuuri Total 25 jauhetta!!

Itse juon tämän aina veteen sekoitettuna.

-Puhdista suoli.

Puhdas suoli on tie terveyteen.

”Suolihuuhtelut edistävät ravinteiden imeytymistä, elimistö puhdistuu ja energiaa vapautuu kehon terveyden ylläpitoon. Terveellekin suositellaan suolihuuhtelua muutaman kerran vuodessa varsinkin silloin, kun haluaa antaa ruuansulatukselle sen kaipaamaa lepoa puhdistavan ruokavalion tai paaston avulla.”

Yleensä minulla on hyvä aineenvaihdunta, mutta koska olen joutunut syömään paljon särkylääkkeitä suoleni on välillä hieman tukossa. Tästä syystä on hyvä tehdä suolenhuuhtelu.

Ohjeet:

  1. Osta apteekista peräruiske pussi.
  1. Laita lattialle mukava pehmuste ja täytä pussi lämpimällä vedellä.
  1. Asetu lattialle makaamaan mukavasti (lähelle pönttöä).
  1. Liukasta pussista tulevan peräruiskeen suu ja työnnä se peräaukkoon.
  1. Valuta lämmintä vettä varovasti suoleen. Pidä välillä tauko ja laske uudestaan.
  1. Istu pöntölle ja painele hellästi vatsasta.
  1. toista tarvittaessa.

Puhdistautumisen yksi tärkein osa on veden juonti!

-Aloita aamu aina vedellä.

Juon vettä noin kolme litraa päivässä ja siksi aineenvaihduntani on vilkas.

”Vesi on vanhin voitehista.”

-Mietiskele ja pohdi. Tutustu itseesi.

-Luovu entisestä:

Entinen voi olla tavara, vaate tai muisto. Minulle luopuminen entisestä tarkoitti luopumista kaikista vanhoista vaatteistani. Halusin luoda myös ulkoisen itseni uudestaan. Vaatteet ovat yleensä todella suuressa osassa persoonallisuuttamme. Monesti ne kertovat kantajastaan paljon. Kun muutimme Sasun kanssa yhteen meillä oli kokonainen huone vaatteille, koska niitä oli niin paljon. Lahjoitimme nyt viimeiset pois. Luovuin entisistä vaatteistani ja ostin tilalle uusia. Halusin selkeyttää mieltäni. Nyt kaapissani on muutamat housut, paidat, hameet ja mekot. Kaikkea on vain vähän. Ei yksi ihminen tarvitse paljon vaatteita.

Vaatekaapin nyrkkisääntö:

”Jos et käytä vaatekappaletta puoleen vuoteen… LAHJOITA SE TARVITSEVALLE!

-Ota detox kuuri:

Itse käytän aina MethodDraine Detox kuureja, mutta detoxina toimii myös tietyt teet, yrtit tai hedelmät. Rakastan detox kuureja, koska niiden kanssa voi aina luovia!

Huom. Imettävän äidin maidon laatuun ei vaikuta puhdistautuminen. Lue Detox ja imetys!

”Maidontuotanto ei ole nisäkkään puhdistautumiskeino, maksa ja munuaiset poistavat kuonaa päätoimisesti, rintojen tehtävä ei ole vierasaineiden poisto. ÄITI EI PUHDISTAUDU IMETTÄESSÄÄN.”

Ihan naurattaa tämä detox ja imetys kohu, mikä joskus oli. Imettävä äiti saa elää täysin normaalisti. Voin kumota imetys ja lääkkeet, alkoholi, superfoodit, detox, tatuoinnin jne. … mutta se vaatiikin jo oman postauksensa.

Olen ollut pitkään hieman uupunut ja siksi puhdistus teki tähän väliin todella hyvää. Se oli startti uuteen vuoteen. Oma terveyteni on romahtanut todella pahasti. Havahduin, kun tajusin minulla olevan melkein kaikki MS-taudin oireet. Koneella kirjoittaminenkin tuntuu pahalta sormissa. En ollut ennen ajatellut asiaa vaikka oireeni ovat alkaneet noin vuosi sitten. Yritin tänään tilata aikaa lääkäriltä, mutta ennen kun sain aikaa tilattua virolainen nainen vastasi: ”Meillä menee ajat noin kolmen kuukauden päähän ja jos jotain akuuttia mene Peijakseen.” Yritin hänelle sanoa, että menin jo kerran selkäni takia sinne, mutta eivät ottaneet minua migreenin tai selkäsärkyjeni takia sisään. Yritän soittaa terveyskeskukseen huomenna uudestaan. Toki voi olla, että kehoni on vain väsynyt vaikean vauvavuoden ja raskauden jäljiltä. Tässä on hieman oireitani.

-Uupumus.

-Puutuminen ja tunnottomuus jaloissa ja sormissa.

-”Sähköiskuja” vartalossa.

-Kovat kivut lihaksissa.

-Silmien takana oleva särky.

-Kasvoihin kohdistunut outo tunne/puutuminen.

-Näköhäiriöt, joiden takia minulle on vaikea määrätä laseja.

-Huimausta ja siitä johtuvaa oksentelua.

-Mielialanvaihtelua ja ahdistusta.

-Seksi vaikeuksia (johtuu lihasten jäykkyydestä).

-Ongelmia virtsarakon kanssa. Ilmenee usein iltaisin, kun en saa rakkoa kokonaan tyhjäksi.

Toivon, että oireeni liittyvät väsymykseen ja rasitukseen. En vain voi sulkea MS-tautia pois, koska siskollani on se ja madollisuuteni sairastua on 25%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *